[Pauline]

Welkom bij Pauline

Werk


    Inleiding    
inleiding    
    Thuis    
waar woon ik    
    Werk    
wat doe ik voor werk    
    CV    
mijn curriculum vitae    
    Hobbies    
enkele dingen die ik doe    
    Vakanties    
vakanties samen    
    Persoonlijk    
over mijzelf    
    Huisdieren    
huisgenootjes    
    Prive    
mijn prive spulletjes    
    Zoeken    
Zoek op deze site    

Ik ben de eigenaresse van een klein software bedrijfje Polyware. Het is een eenvrouwszaakje zodat ik geen onenigheid heb met mijn baas :)

Het hoofddoel van het bedrijf is het schrijven van software, op basis van klantspecificatie. Soms leveren we nog wel eens een computer of een printer bij een pakket, maar meestal verkopen we onze eigen software. Je zult je wel afvragen wat voor een soort software Polyware allemaal schrijft? Nou, als je een uniforme deler vindt, laat je me het dan weten? :) De meeste van onze software is op klant specificatie gemaakt voor bepaalde taken / doelen. De gebruikersinterface is wel een gebied waar onze klanten ons voor complimenteren, dus ik ga er van uit dat we dat goed doen :)

We schrijven de software voornamelijk onder DOS (Turbo Vision), MS-Windows of zelfs Unix (al blijft de gebruikers interface voor unix programma's wel wat achter bij MS-Windows programma's.)

Als talen gebruiken we hier eigenlijk alles: onder DOS gebruiken we Borland Pascal met enkele uitvluchten naar assembler als het echt snel moet gaan. Onder MS-Windows kijken we vaak naar het soort applicatie: soms Borland Pasal, soms Borland C++ en soms Visual C++. Voor Unix is er geen enkele vraag: de GNU Compiler!

[ICT]Sinds juli 1995 werk ik ook vier dagen in de week als technisch opwerpster bij ICT Automatisering B.V. in Deventer. Via dit detacheringsbedrijf werk ik dan voor andere bedrijven, zoals Fico Trim & Form Systems in Zevenaar, Holland Railconsult in Utrecht of Telematica Instituut te Enschede. Mijn curriculum vitae is beschikbaar als je meer wilt lezen over mijn werkzaamheden aldaar.


Pagina ontworpen door J.P.M. Middelink, laatst gewijzigd om 2001-03-27 10:52:23
Commentaar en opmerkingen graag naar bovenstaand adres