[Pauline]

Welkom bij Pauline

Persoonlijk


    Inleiding    
inleiding    
    Thuis    
waar woon ik    
    Werk    
wat doe ik voor werk    
    CV    
mijn curriculum vitae    
    Hobbies    
enkele dingen die ik doe    
    Vakanties    
vakanties samen    
    Persoonlijk    
over mijzelf    
    Huisdieren    
huisgenootjes    
    Prive    
mijn prive spulletjes    
    Zoeken    
Zoek op deze site    

Ha! Dat zou je wel willen lezen, he?

Ik ben een lange, slanke vrouw wiens leeftijd natuurlijk een raadsel zal blijven :) Mijn verjaardag is 20 augustus. Ik draag normaal contactlenzen en soms een bril, als ik niet goed van de lenzen word... Ik draag mijn haar graag kort, zoals op de foto, ter hoogte van mijn kin.

  • Ik ben geboren en getogen op Terschelling, wat zoals jullie allemaal weten een eiland is, dat ten noorden van Nederland ligt. (Deze pagina wordt ook geraadpleegd door niet-nederlanders hoor!)
  • Toen ik 8 was, is mijn vader die leraar is, verhuisd naar Holten. Daar groeide ik verder op en deed daar alle dingen die je van een gezonde terschelingse meid mag verwachten :)
  • Ik heb in Holten verder de lagere school afgemaakt, wat niet zo leuk was, als je aan de vrijheid op een eiland gewend was!
  • Ik ben hier ook naar de middelbare school gegaan (VWO) waar ik na 6 jaar keurig ben afgezwaaid.
  • Toen ben ik naar Enschede verhuisd en heb daar twee jaar op de Universiteit Twente volgemaakt waar ik pretendeerde Informatica te studeren. Ha!
  • Enfin, de UT vond ik maar niets en ben begonnen aan de HIO = Hogere Informatica Opleiding alwaar ik mijn diploma na vier jaar in ontvangst mocht nemen. Ik kreeg er zelfs een bachelor degree in Computer Science bij, ongelooflijk!
  • En toen kwam ik op eigen benen te staan; ik begon mijn eigen bedrijfje Polyware.

Eens zien, wat kan ik nog meer vertellen? Ik houd erg van thee, alle soorten smaakjes thee, behalve meloen, die is echt vies! Koffie drink ik niet; ik heb het wel een paar keer geprobeerd, maar ik snap niet wat de mensen er aan vinden, jak!

Oh! En ik heb laatst een brood gebakken, ik had gedacht dat dat 'heel' moeilijk zou zijn, maar nee... gewoon zo'n pak kopen, wat ingredienten erbij, kneden en in de oven... 50 minuten en een heerlijke geur later staat er een pracht brood op tafel :)


Pagina ontworpen door J.P.M. Middelink, laatst gewijzigd om 2001-03-27 10:37:18
Commentaar en opmerkingen graag naar bovenstaand adres