[Pauline]

Welkom bij Pauline

't huis


    Inleiding    
inleiding    
    Thuis    
waar woon ik    
    Werk    
wat doe ik voor werk    
    CV    
mijn curriculum vitae    
    Hobbies    
enkele dingen die ik doe    
    Vakanties    
vakanties samen    
    Persoonlijk    
over mijzelf    
    Huisdieren    
huisgenootjes    
    Prive    
mijn prive spulletjes    
    Zoeken    
Zoek op deze site    
Enige informatie over ons huis:

Het is een mooi ruim huis, een zogenaamde ‘vier onder een kap’. We hebben geen garage, omdat we in een van de middelste huizen wonen.

We hebben een klein voortuintje en achter hebben we een grote tuin. Hier hebben we een vijvertje (ongeveer 2.52). In de vijver zwemmen wat vissen, zo'n 13 stuks. (Vissen hebben namelijk geen naam en zwemmen door elkaar, dus tellen is erg moeilijk bij ze!)

Kelder
We hebben geen kelder. Eigenlijk hebben we wel een kruipruimte van ongeveer 1 meter hoog, maar dat kun je met de beste wil van de wereld geen kelder noemen, toch?
Begaande grond
Er is een grote, bijna vierkante, huiskamer en een mooie keuken. Op deze verdieping is ook de hal met een toilet. In de woonkamer hebben we trouwens ook nog een grote inbouwkast, waar we onze diepvries in hebben staan.
Eerste verdieping
Eens kijken, hier is mijn kantoor gevestigd. Er is ook een grote logeerkamer, groot genoeg voor wel 2 gasten :) Er is ook een babykamer maar die is eigenlijk meer in gebruik als opslagkamer, omdat Peter en ik geen babies hebben. Ah.. voor ik het vergeet: de badkamer! Deze heeft momenteel alleen een douche, maar we hebben plannen om hem uit te breiden met een bad en als het lukt een toilet. Ik kijk erg naar het moment uit dat dat klaar is, want ik hou ervan om in bad te liggen lezen!
Zolder
Dit is een van de niet-standaard uitbreidingen op het huis. Peter heeft de zolder omgebouwd tot een grote slaapkamer. Dat is mooi geworden, joh! We hebben er een waterbed, TV en video :)
Op de zolder is ook nog een klein hokje afgetimmerd waar Peter zijn gereedschap en onderdelen bewaard die niet in de schuur mogen (vorstvrij enzo)
Lucht
Oops, de lucht is geen deel van ons huis, maar het is hoog, dus ik zet het er maar bij :)
De buurt:
Winkels
Er zijn veel, zeer veel winkels in de buurt. Van speciaalzaken tot grote winkelketens. Ik ga liever naar de grotere winkels, dan hoef ik niet zo van winkel naar winkel te lopen :)
Scholen
Die hebben we ook, ik kan er alleen niet zoveel van vertellen omdat ik hier niet naar school ben geweest, en voor jullie nieuwsgierigheid alleen ga ik daar niet naar informeren!
Recreatie
Dichtbij hebben we het Rutbeek, een openbaar strand waar je kan zwemmen, waterskiien en vele andere zaken. Wat dacht je van een naaktstrand?
Overheid
Zoals gewoonlijk heel veel! Zeker van de controlerende soort: politie! Nee, serieus, een dichtbijzijnde openbare gelegenheid is de Universiteit Twente, wereldberoemd natuurlijk!

N.B.: Als je nog meer dingen weet die hier verteld worden, mail je me dat dan?


Pagina ontworpen door J.P.M. Middelink, laatst gewijzigd om 2003-02-28 08:43:51
Commentaar en opmerkingen graag naar bovenstaand adres